dissabte, 18 d’octubre del 2014

Creps

Avui va de creps! Una recepta molt fàcil de fer, que admet centenars de combinacions. A més, segur que farà les delicies de petits i grans. 

Per a 6 creps:


Ingredients:
  • 125 gr de farina. Aquí hem fet servir de blat semi integral de La Garbiana Pagesa i han quedat delicioses.
  • 2 ous
  • 250 ml de llet
  • Una mica de mantega

  1. Ho barregem tot en un bol fins que la farina quedi dissolta. És important que no quedin grumolls. 

  2. Posem un dau de mantega en una paella ben calenta.
  3. Aboquem una cullerot de la mescla i la extenem per tota la paella. quan estigui daurat li donem la volta i el daurem per l'altra cara. Repetim l'operació fins que acabem amb la barreja. 
  4. Els farcim amb el que vulguem (ja sigui dolç o salat, o totes dues coses).
  5. Les disfrutem. Millor en companyia. 


En aquest cas hem optat per una barreja de salats, com ara la sobrassada, la ventresca, el pernil dolç i el formatge. 
Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada