Avui va de creps! Una recepta molt fàcil de fer, que admet centenars de combinacions. A més, segur que farà les delicies de petits i grans.
Per a 6 creps:
Ingredients:
- 125 gr de farina. Aquí hem fet servir de blat semi integral de La Garbiana Pagesa i han quedat delicioses.
- 2 ous
- 250 ml de llet
- Una mica de mantega
- Ho barregem tot en un bol fins que la farina quedi dissolta. És important que no quedin grumolls.
- Posem un dau de mantega en una paella ben calenta.
- Aboquem una cullerot de la mescla i la extenem per tota la paella. quan estigui daurat li donem la volta i el daurem per l'altra cara. Repetim l'operació fins que acabem amb la barreja.
- Els farcim amb el que vulguem (ja sigui dolç o salat, o totes dues coses).
- Les disfrutem. Millor en companyia.
En aquest cas hem optat per una barreja de salats, com ara la sobrassada, la ventresca, el pernil dolç i el formatge.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada