dimarts, 28 d’octubre del 2014

Crema de coliflor i trompetes de la mort

Teníem una coliflor a la nevera i no em venia gaire de gust fer-la al vapor, així què li vàrem donar un parell de voltes al cap i en mitja horeta ens vam empescar aquesta...




Ingredients:
  • Una coliflor
  • 150gr. de trompetes de la mort
  • 1 litre de brou de pollastre
  • 2 grans d'alls de belltall
  •  Cúrcuma al gust (opcional)
  • Sal i pebre al gust
  • Crema de llet (opcional)
Recepta:
  1. Tallem la coliflor i la bullim la coliflor fins que estigui tendra (uns 10 minuts). Reservem. 
  2. En la mateixa olla posem oli i saltem els alls. Un cop estiguin daurats hi afegim les trompetes i les saltem durant dos o tres minuts. Podem reservar algunes per decorar el plat.
  3. Afegim la coliflor bullida i tallada a les trompetes, ho barregem bé, salpebrem al gust, afegim la cúrcuma (si volem) i hi afegim el brou de pollastre.
  4. Un cop arrenqui el bull parem el foc i ho triturem tot fins obtenir una crema. 
  5. Podem afegir crema de llet al final per fer-ho més suau.

Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Acabo de descobrir el vostre blog i m'està agradant molt i a més feu les receptes amb productes de proximitat i molt nostres. Felicitats.
    Petons
    Conxita

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Conxita! Moltes gràcies pel teu comentari, ens afalaga molt. La veritat és que som nous en això dels blocs i encara estem en obres. La intenció és anar pujant totes les receptes que anem elaborant amb ingredients de la nostra botiga (sí, en tenim una a Barcelona i estás convidada a venir quan vulguis!).

      Ahir vàrem descobrir el teu bloc i, només obrir-lo i trobar-te amb el duo de purés ja em vaig fer seguidor :)

      Pots trobar més informació sobre nosaltres al nostre facebook (autoctons) i a la nostra web www.autoctons.cat

      Una abraçada!

      Elimina