dissabte, 18 d’octubre del 2014

Pollastre a la cervesa

Sabeu que ens agrada la bona teca i, també, la bona birra, així que aquesta recepta és la quadratura del cercle. Recordeu que teniu tots els ingredients disponibles a la botiga!



Ingredients:


  • El pollastre de raça penedesenca té força caràcter, amb una carn més forta i de gust intens. 
  • Per aquest motiu hem escollit una cervesa com la Juliett extra stout de l'Anjub, una cervesa negra que hi marida molt bé.
  • També necessitarem un parell de cebes,
  • dos pebrots verds, 
  • unes pastanagues, 
  • uns alls, 
  • oli d'oliva, 
  • sal i pebre.



La recepta és ben senzilla:
  1. Netegem el pollastre i el salpebrem al gust. El possem en una cassola gran i el cuinem fins que estigui daurat. Reservem.
  2. Tallem les verdures i les fem en la mateixa cassola on hem daurat el pollastre. Caldrà cuinar-les fins que estiguin ben toves i que no arribin a cremar-se.
  3. Hi afegim el pollastre i ho remenem tot bé.
  4. Aboquem la cervesa i ho deixem coure a foc lent fins que redueixi el nivell del líquid i quedi una salsa més espesa. 
  5. Trigarà uns 25 minuts. 
Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada