Sabeu que ens agrada la bona teca i, també, la bona birra, així que aquesta recepta és la quadratura del cercle. Recordeu que teniu tots els ingredients disponibles a la botiga!
Ingredients:
- El pollastre de raça penedesenca té força caràcter, amb una carn més forta i de gust intens.
- Per aquest motiu hem escollit una cervesa com la Juliett extra stout de l'Anjub, una cervesa negra que hi marida molt bé.
- També necessitarem un parell de cebes,
- dos pebrots verds,
- unes pastanagues,
- uns alls,
- oli d'oliva,
- sal i pebre.
La recepta és ben senzilla:
- Netegem el pollastre i el salpebrem al gust. El possem en una cassola gran i el cuinem fins que estigui daurat. Reservem.
- Tallem les verdures i les fem en la mateixa cassola on hem daurat el pollastre. Caldrà cuinar-les fins que estiguin ben toves i que no arribin a cremar-se.
- Hi afegim el pollastre i ho remenem tot bé.
- Aboquem la cervesa i ho deixem coure a foc lent fins que redueixi el nivell del líquid i quedi una salsa més espesa.
- Trigarà uns 25 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada